Απροσδοκητο το μελλον,και σε δημιουργησα.....μες τα δυο σου ματια,σε κατουρησα...
ναι με θες πολυ...για το μπινελικι...και για τη μασχαλα που μυριζει αντριλικι...
εισαι απανδοκευτος και με αποσυντονισες...πηγες να με αφισοκολλησεις...και μεσα απ τη γοργοροδρεπανη καρδια σου,αναλογιστηκες λογιστηκά...ορθολογισες,ψυχραθηκες,κεντραριστηκες,και σαν να μην εφταναν ολα αυτα..ξεχαστηκες...
να σου ριξω μια μπατσα??οχι,δεν ειναι δυνατον! το σκατο σου εφτασε στην καλτσα..
αβασταχτη και που πονας..ψυχρη που εισαι μοναξια...δε σ αντεχω αλλο ..μου πεφτουν τα μαλλια..
για μια αγαπη γινοντε ολα αυτα..κι εγω σ αγαπησα.......δε σε ποδοπατησα σαν ιμπεριαλιστης....μα θα σου ριξω ξυλο γιατι ειμαι παλαιστης....
λες πως το μυαλο μου...δεν ειναι λογικο........με πονας πολυ..κ τρωω ενα λουκανικο
μοναξια πανουργα..στον κοσμο γιατι ηρθα...? για να παιξω ραγκμπι..χωρις προστατευτικα??
μεσα σ αυτη την αγκαλια..υπαρχει σωτηρια....ελα κοντα μου κοπελια..να γινει ιστορια....
ελα εδω..να πιεις καφε..ελληνικο με το καιμακι..κ να καει ο εισοφαγος σου..να αναγεννηθεις...και να πεις πως διαιρεθηκες,πολλαπλασιαστηκες,ψυχοστιγματιστηκες,αυτομαστιγοαναθεωρηθηκες,ισοπεδωθηκες,τρελαθηκες..κ μες το σπιτι του παππου σου..ξεπαρθιενιαστηκες...
μοναξια μου δολια..μοναξια μοναχικη.....δε θελω αλλο πονο...μα τζατζικι στην κυπριακη.......
με το να με αφησεις μονο μου ..νομιζεις πως θα τη γλιτωσεις......ααααχ λαθος στα πανε...θα αμφισβητηθεις,θα πληγωθεις,θα ευλογηθεις........κ στο τελος τι θα κανεις..???θα παντρευτεις...
ειναι λιγη η μελανη για να σε κρινω μοναξια..θα σ αφησω μοναχη σου,και θα φαω ταραμα...
ναι λοιπον....εγω ειμ αυτος..με το αγεροχο το βλεμμα...ελα κοντα μου κοπελια..να σε κλασω μες τη μαπα.
μοναξια μου..εισαι κ με πονας..μα γιατι..?μοναξια...κ με μπατονετα....μου καθαριζεις το κερι απο τ αυτι.........